Corona update

Uiteraard hebben ook wij extra maatregelen getroffen. Hier volgt een overzicht:

1) Alle klanten die binnen komen dienen hun handen eerst te wassen bij onze was unit. Daarna sprayen we met een desinfectie uw handen in.

2) Workshops worden voorlopig met minder deelnemers gegeven. Hiermee waarborgen wij de 1,5 tussen de deelnemers. 

3) Tijdens de workshop bieden wij u een penselen set aan welke u kunt aanschaffen tegen een zeer gereduceerd tarief. Op deze manier werkt u optimaal hygiënisch.  Dit is niet verplicht. Uiteraard reinigen en desinfecteren wij ALTIJD onze penselen. Maar wellicht voelt u zich fijner met nieuwe penselen, en dan heeft u gelijk de juiste penselen voor thuis.

4) Tijdens gezichtsbehandelingen en epileren, harsen e.d. werken wij met mondkapjes en handschoenen. 

Wij doen er alles aan om Clean en Safe te werken en vertrouwen erop dat we u snel weer in onze feel good winkel mogen begroeten.

Houd u er rekening mee dat we minder klanten dan normaal kunnen ontvangen dus hoe sneller u boekt des te groter de kans dat er op de door u gewenste datum plek is. 


Veel liefs 
Team ReFaceMe

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ReFaceMe is het adres voor al uw beauty wensen. Ontstaan uit de passie voor make-up en huidverzorging is eigenaresse Renate Klomp al meer dan 20 jaar werkzaam in de branche.

In Barneveld beschikt ReFaceMe naast een prachtige feel good winkel ook professionele ruimtes waar wij de volgende diensten aanbieden:

* make-up workshops 

* 1 op 1 adviezen (huidverzorging en/of make up)

* Schoonheidsbehandelingen,

* Epileren van wenkbrauwen, keuze uit diverse behandelingen 

* Verven van wimpers en wenkbrauwen * Harsen Gelaat


Onze visagistes en schoonheidsspecialistes ontvangen u graag!